x

Kaskitie 2

Kaskitie 2

1 H + KK, 33,5m2

Kaskitie 2:n vuokralaiseksi? Sinä 18-29-vuotias nuori aikuinen, tule meille vuokralaiseksi.

Mukava ja kodikas yksiö lähellä Ylöjärven keskustaa.

Talo on rakennettu vuonna 2011, joten huoneisto on moderni ja kompakti. Seinää vasten oleva keittiö on raikas, samoin kylppäri. Asunnon 33,5 neliöön mahtuu mukavasti kaikenlaista, kuten keittiön pöytä, sänky ja sohvakin. Asuntoon kuuluu valokuitulaajakaista, joka sisältyy vuokraan. Asunnon WC on kivan kokoinen ja sopii myös pyykkien kuivatukseen. Asunto on helppo tehdä oman näköisekseen esimerkiksi kalusteiden ja tekstiilien avulla. Asuntoon kuuluu myös kiva pikku terassialue, josta avautuu ihana näkymä vehreään puistoon. Autolle löytyy parkkipaikka. Pyykkitupa on asukkaiden käytössä. Saunaosaston vuoroja voi varata, ja kahdesti viikossa järjestetään ilmainen lenkkisauna. Alakerran asunnot ovat esteettömiä. Yksi lemmikki asukasta kohtaan on sallittu. Asunnon sisällä tupakointi on kiellettyä, mutta parvekkeella tai terassilla tupakointi on sallittua.

Talo on sosiaalinen yhteisö, joka tarjoaa asukkaan käyttöön niin pihagrillin kuin työkalut. Autamme asumisen onnistumisessa tukemalla asukasta arjen haasteissa, kuten talousneuvonnassa.

Tarvittavat palvelut ovat lähellä. Kaupat ovat vain kivenheiton päässä ja kirjastokin on melkein kulman takana. Uimamahdollisuuksia on monta Kaskitien lähettyvillä ja urheilukenttä on lähellä. Bussiyhteydet ovat erinomaiset.

Kaskitie 2

2 H + KK, 48 m2

Oletko 18-29-vuotias ja haluaisit kaksioon? Tule meille vuokralaiseksi Kaskitie 2:een.

Moderni ja kodikas kaksio lähellä Ylöjärven keskustaa.

Kaskitie 2:n talo on rakennettu vuonna 2011, joten se on moderni ja hyväkuntoinen. Asunnossa on raikas seinää vasten oleva keittiö. Myös asunnon kylpyhuone on raikas ja mukavan kokoinen. Kylpyhuone soveltuukin hyvin pyykkien kuivatteluun. Asuntoon kuuluu valokuitulaajakaista, joka sisältyy vuokraan. Kaksion 48 neliöön mahtuu mukavasti kaikenlaista, ja se on helppo tehdä oman näköisekseen esimerkiksi kalusteiden, koriste-esineiden ja tekstiilien avulla. Asuntoon kuuluu mukava parveke ja autolle löytyy parkkipaikka. Pyykkitupa on asukkaiden käytössä. Saunaosaston vuoroja voi varata, ja kahdesti viikossa järjestetään ilmainen lenkkisauna. Alakerran asunnot ovat esteettömiä. Yksi lemmikki asukasta kohtaan on sallittu. Asunnon sisällä tupakointi on kiellettyä, mutta parvekkeella tai terassilla sallittua.

Talo on sosiaalinen yhteisö, joka tarjoaa asukkaan käyttöön niin pihagrillin kuin työkalut. Autamme asumisen onnistumisessa tukemalla asukasta arjen haasteissa, kuten talousneuvonnassa.

Tarvittavat palvelut ovat lähellä. Kaupat ovat vain kivenheiton päässä ja kirjastokin on melkein kulman takana. Koulut ovat lähellä ja uimamahdollisuuksia on monta Kaskitien lähettyvillä. Myös urheilukenttä on lähellä. Bussiyhteydet ovat erinomaiset.