x

Oon 18-vuotias abi, joka kohta asuu omillaan

Oon halunnut tosi kauan alottaa blogin kirjottamisen. Ja nyt uudenvuoden kunniaks mä alotin sen!

Eli moi, mä olen Ilona Alisa Tirakka. Oon 18-vuotias abiturientti. Asun tällä hetkellä täällä Ylöjärvellä mun äidin, isän ja kahden pikkuveljen kanssa. Ja saan muutaman kuukauden päästä vielä uuden pikkusiskon tai -veljen. Mulla on myös 2-vuotias saksanpaimenkoira, jonka nimi on Bössi.

Joo eli oon tosiaan lukiolainen. Kirjotin syksyllä biologian ja nyt keväällä kirjotan äikän, enkun, matikan, saksan ja ruotsin. En tiedä vielä yhtään, mihin mä haluan lukion jälkeen. Kai mä pidän välivuoden.

Harrastin ennen tanssillista voimistelua ja viulun soittoa. Nykyään aika menee töihin, Bössin lenkittämiseen ja kouluun.

Tällä hetkellä teen lyhytkestosia hommia siellä sun täällä, että saan säästettyä vähän rahaa. Haluaisin meinaan oman kämpän kesän aikana. Kotona on kyllä mukavaa, kun kaikki palvellaan suoraan nenän eteen. Mutta meillä rupee tuleen ahdasta varsinkin, kun vauva syntyy.

Sain ajokortin muutama kuukausi sitten. Haluaisin oman auton tosi paljon, mutta ehkä mä nyt eka muutan ja katon sitä autoo vähän myöhemmin.

Kaipaan myös omaa rauhaa. On meinaan aika usein hermot kireellä, kun pikkuveljet riehuu ja porukat mölyää jotain. Olis myös mukavaa, kun vois vaa tulla ja mennä, miten haluaa. Ei tarvis aina hiipiä hiljaa kotiin yön riennoilta, kun koko muu talo nukkuu.